Web Analytics Made Easy - Statcounter

فغانی شاید روزی برای قضاوت به ایران برگردد.

طرفداری- داور بین المللی فوتبال کشورمان تاکید کرد که ممکن است به ایران برگردد اما نه برای قضاوت شهرآورد تهران و حواشی مطرح شده در این رابطه صحت ندارد.

علیرضا فغانی در گفت‌وگو با ایرنا، در مورد روزهای کرونایی در استرالیا، احتمال بازگشتش به فوتبال ایران، تعطیلی مسابقات ورزشی در استرالیا و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. صحبت‌هایی انجام داد که متن کامل آن را در زیر می‌خوانید.

اول اینکه در روزهای قرنطینه ب چه کاری مشغول هستید و چه برنامه هایی دارید؟

مثل همه در خانه هستیم، مدارس تعطیل است و بچه‌ها کارهای تحصیلی خود را در خانه و به طور آنلاین دنبال می‌کنند.

برنامه تمرین و ورزش چطور است؟

در نزدیکی منزل ما یک فضای خوبی وجود دارد که آنجا تمرین می‌کنم تا از شرایط خوب بدنی دور نمانم.

مشخص شده مسابقات A لیگ استرالیا تا چه زمانی تعطیل است؟

اینجا هنوز تصمیم نگرفتند که مسابقات تا چه زمانی تعطیل باشد و همه منتظر تصمیم نهایی هستیم.

واکنش استرالیایی‌ها به کرونا و قرنطینه چه بوده است؟

واقعا شیوع ویروس را به خوبی کنترل کردند و تمام تلاش‌شان را انجام می‌دهند تا بهترین عملکرد را داشته باشند.

مسوول کمیته داوران فدراسیون فوتبال ایران گفت، AFC با اینکه شما داور لژیونر باشید موافقت کرده و ممکنه دوباره شهرآورد را سوت بزنید. این درست است؟

دوستان به من لطف دارند. ممکن است به ایران برگردم ولی نه برای دربی. خدا می‌داند چه اتفاقی رخ می‌دهد. شرایط فراهم باشد و بخواهم قضاوت را ادامه بدهم حتما انشاالله.

به نظر شما در شرایط فعلی کرونا، لیگ‌های مختلف باید تعطیل باشند یا رقابت‌ها ادامه پیدا کند؟

این کاملا بستگی به شرایط موجود در کشورها دارد. نمی‌توانم بگویم که به عنوان مثال در ایران شرایط باید چطور باشد یا چطور نباشد.

برای فوتبال ایران دلتنگ هستید یا نه؟

برای فوتبال ایران نه ولی برای فوتبالی‌ها بله، دلم تنگ شده است.

منبع: طرفداری

کلیدواژه: فوتبال ایران برای فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۹۵۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ژاله معماری، عضو هیئت‌علمی دانشكده تربیت‌بدنی دانشگاه الزهرا (س) در یک گفتگوی رادیویی درباره چالش‌های ورود باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی اظهار كرد: فرآیند خصوصی‌سازی موانع زیادی دارد و تنها مختص باشگاه‌ها نیست. در سایر كشورها نیز این چالش‌ها وجود دارد. متأسفانه در ایران خصوصی‌سازی به تعویق افتاده در حالی که چالش خصوصی‌سازی در همه صنایع وجود دارد.

معماری در این باره ادامه داد: امروز با توجه به فشارهای AFC و تعویق ایجاد شده در آن، خصوصی‌سازی باشگاه‌ها تنها راه ممكن بود. باید به بعد از این فكر كرد چرا كه در شرایط موجود خصوصی‌سازی بهترین راه‌حل بوده است. خصوصی‌سازی نسخه‌ای بوده كه با شرایط موجود حداكثر همخوانی را دارد.

هلدینگ خلیج‌فارس و بانک‌ها تخصص كافی برای مباحث مالی و ترازنامه‌ها را دارند. اما بقای تیم‌ها در بازی‌های آسیایی و توقعات هواداران، مورد نگرانی است و باید فكر خوبی برای آن موارد كرد تا كمترین آسیب وارد شود و فرآیند انتقال و افزایش سهم بازار انجام شود. امید می‌رود با تقویت فعالیت‌های اقتصادی این ۲ باشگاه شرایط خوبی را شاهد باشیم.

معماری با اشاره به انتقال‌های مشابه در سایر كشورها خاطرنشان كرد: خصوصی‌سازی بسیار حساس است و با توجه به جمعیت فوتبال دوست ایران باید مراقبت بیشتری از آن صورت گیرد تا به تدریج هلدینگ‌ها و بانک‌ها بتوانند سهام را وارد فرابورس كرده تا به سوددهی برسد و سهم هواداران بیشتر شود و به ۵۱ به ۴۹ برسیم. كسانی كه برای این نسخه تصمیم‌گیری كردند، به همه شرایط آن واقف بودند.

عضو هیئت‌علمی دانشكده تربیت‌بدنی دانشگاه الزهرا (س) با اشاره به پیش‌بینی موانع این مسیر گفت: دولت باید بخش خصوصی را حمایت كند و منابع درآمدی حق پخش و قانون کپی‌رایت نیز برای باشگاه‌ها فراهم شود. توجه بخش خصوصی در قسمت تربیت بازیكنان و خریدوفروش آنها قرار دارد و باید مراقب بود توسعه ورزش در اولویت‌های بعدی قرار نگیرد. البته در همه دنیا این‌گونه است و به همین دلیل دولت با حساسیت بالایی خصوصی‌سازی را انجام می‌دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اخراج عالیشاه اشتباه بود؛ پنالتی برای پرسپولیس گرفته نشد
  • کارشناس داوری فوتبال: قضاوت ضعیف حیدری، بازی پرسپولیس و سپاهان را بی‌کیفیت کرد!
  • قضاوت فینال جام ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا به بنیادی‌فر رسید
  • سرنوشت عجیب عابربانک‌های فوتبالی؛ باشگاه‌داری در زندان!
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • آرژانتین مسی را ابدی می‌خواهد: تا ابد بازی کن لئو!‏
  • کوشکی: فوتبال ایران نیازمند مربیانی مثل اوزونیدیس است
  • خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد
  • قضاوت قربانی در مسابقات جام ملت های زیر ۱۷ سال دختران
  • مشتری ۲میلیون دلاری تیم ایرانی به جهانبخش