Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-02@08:58:34 GMT

«ضیافت اندیشه اساتید» مجازی شد اما تعطیل نه

تاریخ انتشار: ۱۹ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۳۳۸۳۷

«ضیافت اندیشه اساتید» مجازی شد اما تعطیل نه

حجت‌الاسلام سعید کاظمی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان با تاکید بر اینکه نمی‌توان به دلیل بروز بیماری کرونا برنامه‌های فرهنگی را اجرا نکرد، اظهار کرد: برنامه «ضیافت اندیشه اساتید» به منظور دانش‌افزایی اساتید در حوزه معارف اسلامی هر سال برگزار می‌شود و اساتید به صورت حضوری در کلاس‌ها شرکت کرده و از سلسله‌برنامه‌های فرهنگی بهره‌مند می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه امسال در شرایط بروز کرونا برنامه‌ ضیافت اندیشه اساتید مجازی برگزار شد، گفت: سه عنوان کارگاه با عناوین معرفت شناسی، سبک زندگی اسلامی و روشنفکری دینی صبح و بعداز ظهر برای اساتید بالینی و علوم پایه به صورت مجزا شکل گرفت.

مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به اینکه اساتید کارگاه با در نظرگرفتن نظرسنجی‌های سالهای گذشته انتخاب شدند، افزود: افتتاحیه جلسه هم اندیشی ضیافت اندیشه اساتید با موضوع فلسفه قیام امام حسین(ع) در عاشورا با حضور ۶۰ نفر از اساتید برگزار شد و این برنامه روز گذشته با پایان کلاس‌ها پایان یافت.

وی از برپایی دوره‌های هم‌اندیشی‌ دیگری برای همه اساتید خبر داد و با بیان اینکه برنامه‌ریزی برای اجرای این دوره‌ها در دهه پایانی صفر در حال انجام است گفت: دانشگاه علوم پزشکی همدان سال گذشته همچون سالهای قبل جزو دانشگاه‌های پیشرو و نمونه در برگزاری برنامه‌های ضیافت اندیشه اساتید انتخاب شد و مرکز هم‌اندیشی استادان نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه‌ها تقدیرنامه‌ای را به این دانشگاه ارسال کردند.

کاظمی با یادآوری اینکه دانشگا‌ه‌ها برای برنامه «ضیافت اندیشه اساتید» سه رویکرد عدم برگزاری، برگزاری آفلاین به صورت کلاس آموزشی با صدای ضبط شده اساتید و برگزاری کارگاه هم‌اندیشی را در نظر گرفتند، گفت: دانشگاه علوم پزشکی همدان با توجه به ظرفیت ایجاد شده توسط دانشگاه و علاقمندی اساتید و همکاران نهاد مقام معطم رهبری در دانشگاه کلاس‌ها را در شرایط تعاملی که اساتید هم زمان به صورت آنلاین بتوانند اظهار نظر و گفتگو کنند، برگزار کردند.

وی با بیان اینکه بسیاری از اساتید برای دستیابی به مدارج بالاتر و ارتقای خود نیازمند امتیازات فرهنگی هستند، گفت: اساتید دانشگاه علوم پزشکی و پزشکان فرصت و زمان کافی برای مطالعه امور فرهنگی و مذهبی ندارند و برنامه ضیافت اندیشه این امکان را فراهم کرده که از خلاصه مطالعات چندین ساله استادان برجسته کشوری که مبتنی بر داده‌های علمی دقیق در موضوعات خاص تعیین شده است، بهره‌مند شوند.

وی با اشاره به اهمیت توجه به آموزش ویژه برای کارکنان تصریح کرد: امسال آموزش‌های ضمن خدمت برای کارکنان به صورت مجازی و آفلاین تعریف شده است و به مرور زمان اطلاع‌رسانی می‌شود تا همکاران همه استان از سامانه آموزش مجازی بهره‌مند ‌شوند.

کاظمی خاطر‌نشان کرد: سخنرانی‌های برنامه‌های ضیافت اندیشه ضبط شده است و محتوای آموزشی بعد از تدوین در اختیار کارکنان علاقمند دانشگاه قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/ 3140/

منبع: فارس

کلیدواژه: مقام معظم رهبری همدان دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه علوم پزشکی هم اندیشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۳۳۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند انتخاب اساتید نمونه کشوری تشریح شد

معاون مرکز هیات‌های امنا و هیات‌های ممیزه وزارت علوم از ارسال ۱۵۰ پرونده برای انتخاب اساتید نمونه از سوی دانشگاه‌ها خبر داد و گفت: ۶ نفر از این اساتید زن و مابقی مرد هستند.

به گزارش ایسنا، علیرضا حیدری در سی و یکمین آیین نکوداشت استاد برگزیده کشوری که امروز در سازمان پژوهشی‌های علمی و صنعتی درحال برگزاری است، گزارشی از روند انتخاب اساتید نمونه اشاره کرد و گفت: در ابتدای سال تحصیلی بخشنامه انتخاب عضو هیات علمی برجسته به همه دانشگاه‌ها ارسال و مدتی به آنها فرصت داده شد تا افراد واجد شرایط را به دبیرخانه معرفی کنند.

وی در ادامه تصریح کرد:  ابتدا تا ۳۰ دی ماه فرصت داشتند ولی تا فروردین هم پرونده‌هایی دریافت شد، بهتر است در دوره بعد بازه زمانی را رعایت کنیم. در نهایت حدود ۱۵۰ پرونده بعد از داوری اولیه در دانشگاه‌ها به دبیرخانه رسید.

معاون مرکز هیات‌های امنا و هبات‌های ممیزه وزارت علوم تاکید کرد: تعدادی از پرونده‌ها حداقل امتیازهای تعیین کننده را نداشتند و بقیه پرونده‌ها غربالگری شدند و در نهایت ۸۷ پرونده به دست آمد که انتخاب کار دشواری بود.

حیدری در پایان اظهار کرد: با توجه به برخی معیارها مانند توجه به گستره جغرافیایی، گروه‌های آموزشی یعنی ۶ گروه علوم پایه، علوم انسانی، فنی و مهندسی، کشاورزی، دامپزشکی و هنر و معماری ۶۵ عضو هیات علمی از ۳۱ دانشگاه به این عنوان دست یافتند.

معاون مرکز هیات‌های امنا و هیات های ممیزه وزارت علوم خاطرنشان کرد: امسال تعداد اعضای هیات علمی نمونه کشوری در مقایسه با سال گذشته ۱۰ نفر بیشتر شده است و شش نفر از اساتید نمونه خانم هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • یک هرمزگانی استاد نمونه کشوری شد
  • کنگره بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای برگزار شد
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد
  • زلفی گل: انتخاب استادان نمونه در راستای تحقق مرجعیت علمی است
  • وزیر علوم: دانش آموختگان ما وعده صادق را رقم زدند
  • روند انتخاب اساتید نمونه کشوری تشریح شد
  • وعده صادق نتیجه دانشگاه‌های ما است
  • اعلام همبستگی دانشگاهیان  دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اساتید و دانشجویان ِ آزادی خواه ِ حامی فلسطین
  • دیدگاه اساتید دانشگاه تهران درباره تحول در علوم انسانی
  • دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب در مشهد برگزار می‌شود